At Afrodita HQ: Where the baby magic happens

Pred parimi meseci so na Afroditi v Rogaški Slatini za nas organizirali prav posebno druženje. Z blogerskimi kolegicami, samimi mamicami seveda, smo dan preživele ob odkrivanju Afrodita baby produktov in imele VIP vstop v njihov laboratorij, ki je drugače zaprt za javnost, zaradi varnostnih razlogov seveda. Vpogled v to, kako in iz kakšnih sestavin nastajajo produkti, ki jih uporabljaš za svojega otroka je res nekaj neprecenljivega. In četudi na ogromno izdelkih piše, da je izdelek naraven, je pomembno tudi kako je v resnici narejen. 

V laboratoriju so nam na kratko predstavili celoten potek nastajanja celotne baby linije, potem pa smo se same lotile izdelave 100% Baby & Mom mazila, ki je sestavljen iz karitejevega in kakavovega masla, čebeljega voska, olja jojobe, kokosa in belega limnanta. Vse te sestavine zaščitijo plenični predel ter kožo na obrazu in dejansko mi uporabljamo tole mazilo že od prvega dne. Mazilo je dokaj mastno in zares bogato, zato je zelo primerno tudi za mrzle, zimske dni.

Najbolj luštna pozornost celotnega dne pa je bila ta, da smo narejeno mazilo vlili v lončke, na katerih so bila personalizirana imena, tako da imamo sedaj mazilo in penečo kopel z imenom Liam. Afrodita, navijamo da to v prihodnosti dodate v redno ponudbo, ane? 🙂

Dodajam še link do mazila, na katerega prisegamo že od rojstva, dobiš ga lahko tukaj.

*Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Afrodita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *