Date nights

Včasih so najini “date nighti” izgledali bistveno drugače kot danes, niso pa zato nič manj romantični ali pa nič manj posebni. Včasih nama je popoln zmenek predstavljala fancy večerja v restavraciji, danes pa dober film in večerja pred televizijo. Čeprav se veselim tega, da se Liam nebo do polnoči že 5x zbudil in bova dejansko lahko šla kam sama, pa četudi le za urico ali dve, mi trenutno večerje in poležavanje pred televizijo še kako pašejo. Mogoče zato, ker sem utrujena od celega dneva in mi na kraj pameti ne pade, da bi se zvečer lepo oblekla in naredila svež makeup, mogoče zato, ker sva zadnje čase obsedena s serijo All American (Nogometaš – blame it on Luka), mogoče pa zato, ker vem, da bo ta čas še prehitro minil 🙂 Mogoče bo tole zvenelo mamasto, ampak Liam takooo hitro raste in prvi meseci so minili čisto prehitro!

Priznam, da včasih tudi po več dni (ali tednov) nisem prižgala televizije, ker nisem imela potrebe. Ko imaš polno zaseden urnik in ko ima dan premalo ur niti pomisliš ne na gledanje televizije. Zato mi je še toliko bolj čudno, da sem nad novim NEO Smartboxom tako zelo navdušena. Odkar najine večere preživljava doma, so nama filmi in serije postali pomembni in odkar imava NEO Smartbox  gledava televizijo bistveno več (sorry not sorry). Ne vem ali je to dobra ali slaba stran haha, ampak ko imaš enkrat TV, ki razume slovensko in ko ne rabiš po programih brskati in iskati svoje najljubšo serije ampak mu samo rečeš “Prijatelji” in ti zlista vse sezone in serije Prijateljev, ki so trenutno na ogled, je pač to tako kul, da lahko na hitro pogledaš del ali dva. Seveda lahko pred televizijo sediš do zgodnjega jutra, ker ti NEO po ogledanem delu serije vsakič ponudi novo in če si zasvojen in ultra firbčen, kaj se bo zgodilo v naslednjem delu, pač gledaš do jutra!

Nekaj serij, ki so meni najljubše:

Sex v mestu (klasika)

Prijatelji (večna klasika)

Nogometaš – nova serije, ki se je začela pred kratkim in z Lukom vsako sredo komaj čakava nov del na HBO OD 🙂

 

Nekaj filmov, ki sem jih pogledala v zadnjem času in jih priporočam:

Gora med nama

Escape

Zvezda je rojena

Ok ena stvar, pri kateri res nisem dobra je izbira filmov. Jaz bi gledala samo drame, Luka je bolj za komedije ali akcije, tako da se včasih kar težko odločiva kaj bi gledala. Še ena  res kul stvar, ki jo NEO razume je ta, da mu recimo rečeš Romantični filmi in ti zlista seznam vseh romantičnih filmov, ki so na voljo. How cool is that 🙂 Ali pa na deževno nedeljo rečeš: Dolgčas mi je in ti predlaga filme, na podlagi tvojega okusa. Ko te enkrat spozna, ti kar sam predlaga seznam filmov na ogled, ki je sestavljen na tvojih preteklih pogledanih filmih. Luka se seveda najbolj poslužuje opcije časovni zamik, ki omogoča, da si preostanek filma/serije/oddaje pogledaš naslednji dan ali ko imaš pač čas, ker med vsakim filmom zaspi 🙂

Stvari povezane s televizijo me ne navdušijo tako zlahka, ampak tale me iskreno povedano je 🙂 Sicer imava NEO šele slabe 3 mesece ampak se zeloooo hitro navadiš, da ni več programov in dolgega brskanja po programih, ampak se preprosto pogovoriš s televizijo 🙂 Se ti zdi kul?

Objava je nastala v sodelovanju s Telekom Slovenije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *