Testing: Citroën C3 Aircross za vse plati življenja!

Današnja objava ni ravno v slogu, kakršnega ste navajeni (moda, lepotni izdelki, potovanja itd.), ampak guess what – tudi ženskam je pomembno, kakšen avto imajo. 🙂 Vsaj meni, saj v avtu preživim res velik del svojega dneva. Tokrat me je doletelo malo drugačno »testiranje izdelkov«, in sicer testiranje novega CITROËNA C3 AIRCROSS, novega kompaktnega SUV-ja, s katerim sem se poleg po vsakodnevnih opravilih odpravila kam drugam kot v šoping. J In čeprav sem navajenja testiranja kremic in drugih lepotnih izdelkov, je bilo tole »testiranje« super zabavno in popolnoma nekaj drugega. Moj zapis seveda ne bo v znamenju tehničnih lastnosti, ampak tistega, kar je pri avtu pomembno meni.

VELIKOST. BARVNE KOMBINACIJE. PANORAMA. PROSTOROČNO TELEFONIRANJE.

Sama sem že od nekdaj ljubiteljica velikih avtomobilov, še več, v njih se počutim veliko udobneje in varneje kot v tistih manjših. Tako me je pri Citroënu C3 Aircross poleg kompaktnosti in res ogromno prostora navdušilo predvsem to, da avto lahko izbereš kar v 85 barvnih kombinacijah in 5 ambientnih notranjostih – vau! Čeprav je bil avto, ki sem ga imela na testu, v slogu rdeče, ki ni ravno po mojem okusu, bi si z veseljem izbrala notranjost z rjavim usnjem – Hype Colorado. Tole me spomni na stiliranje outfitov, hehe! Avto je visok, kar nudi boljšo preglednost na cesti in ublažitev dražljajev, poleg tega pa sta me najbolj navdušila panoramsko strešno okno (vedno sem si ga želela), ki v avtu daje res super svetlobo, in odličen zvok pri prostoročnem telefoniranju. Vem, da telefoniranje v avtu ni nekaj, kar bi večina podpirala, ampak sama rada vse klice, ki jih čez dan ne morem sprejeti zaradi dela v pisarni, opravim kar na poti domov. Tako prihranim dragocen čas in združim prijetno s koristnim. Seveda vedno telefoniram prostoročno, se razume, zato mi je kakovost tega še kako pomembna!

Avto je res večnamenski, drugačen in namenjen temu, da izstopaš – v dobrem smislu seveda. Testiraš ga lahko tudi ti in sam/-a preveriš, ali je res namenjen čisto za #vseplati življenja. Skoči na http://www.vseplati.si/ in se pozanimaj, kako! Pa srečno vožnjo!

Photo by Maša Bitenc

In collaboration with Citroën Slovenija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *